Weekend Australia (20-22.10) zapowiada się jako prawdziwa uczta dla podniebienia wszystkich miłośników wina.
Specjalnie przygotowane dania, takie jak: stek z antrykotu i rostbefu Wagyu klasa A4 Australia, stek ze strusia, tatar ze strusia, biodrówka z australijskiej jagnięciny, krewetka tygrysia to nie jedyne co czeka naszych Gości.
Całość wydarzenia uświetni towarzystwo doświadczonych sommelierów, prezentacja winnicy Langhmelii i degustacja wina z najstarszych krzewów Shiraz.
To wyjątkowa okazja do tego, aby odkryć nowe, tak odległe nam smaki oraz poznać niesamowitą sztukę sommelierską.
In order to provide services at the highest level, the Website uses cookies saved in the browser's memory. Detailed information about the purpose of their use, including processing of user activity data and advertising personalization, as well as the possibility to change cookie settings, can be found in the Privacy Policy. By clicking ACCEPT ALL, you consent to the use of technologies such as cookies and to the processing by GREEN HOUSE HM SPÓŁKA Z OGRANICZONĄ ODPOWIEDZIALNOŚCIĄ, Puławska 2, 02-566, Warszawa, of your personal data collected on the Internet, such as IP addresses and cookie identifiers, for analytical and marketing purposes (including automated ad targeting, measuring their effectiveness, and processing user data for analytical purposes). You can change cookie settings and detailed consent preferences in the settings.